Laat uw eigen boekomslag printen in Den Haag

Uw boek laten inbinden

Willems bindt uw boek op verschillende manieren voor u in. Uw boek wordt een pronkstuk in de boekenkast of het nu voorzien wordt van een degelijke gebrocheerde band of luxe harde omslag.


Wij zijn een kleine organisatie in Den Haag met ervaren en deskundig personeel. U heeft altijd snel en goed antwoord op uw vragen.


Heeft u specifieke vragen over het inbinden van uw boek? 

Bel (070) 358 4488, mail of kom gewoon langs en we bespreken de mogelijkheden.

Neem direct contact op

Inbinden van uw scripties, rapporten, notulen of jaarverslagen

Boekbindservice J Willems Den Haag

Manieren van inbinden

Gebrocheerd (paperback)

Uw boek of rapport wordt voorzien van een slappe omslag van karton. Deze omslag is ideaal voor scripties of rapporten.


Harde band (gebonden)

Uw proefschrift of boek wordt gebonden in een harde band van linnen, kunstleder of leder. Deze omslag geeft uw boek een tastbare meerwaarde. 


Belettering 

Het boek kan ook door ons worden voorzien van een titel op rug of plat (voorzijde) met behulp van onze uitgebreide collectie handletters en ornamenten. Ook kunnen wij uw boek voorzien van uw eigen logo. 


Oplage

Uiteraard binden wij uw boek, proefschrift of document in ieder gewenst formaat of oplage. U kunt van 1 - 1000 exemplaren laten inbinden.

NEEM CONTACT OP OM UW BOEK IN TE LATEN BINDEN
Boekbindservice J Willems Den Haag

Extra's

Eigen omslag
U kunt een eigen omslag aanleveren (full-colour) met behulp van een laserprinter of een kleurenkopie.

 

Leeslint
Ook kunnen wij een leeslint toevoegen.

 

Overslagdoos
Boeken die worden aangeboden kunnen worden voorzien van een speciale overslagdoos. Deze maakt het geheel mooier om te presenteren. De presentatie van uw boek wordt hierdoor uniek. Meer informatie vindt u hierover onder luxe verpakking.  

Voor gemeente, drukkerijen, archieven en bedrijven

Boekbindservice J Willems Den Haag

Vele instellingen kunnen bij Willems uit Den Haag terecht. Of het nu is voor o.a. de Raadsnotulen, B&W, waterschap, rechtszaken, bibliotheken of kadaster: wij kunnen u helpen met het overzichtelijk houden van uw archief. 


Boeken tot 70 cm kunnen worden gebonden in linnen, kunstleder of leder en kunnen worden afgewerkt met een goud- of foliedruk titel. Voor het behoud van uw archief raden wij u aan om uw documenten te laten inbinden met een springrug. Deze wijze van inbinden zorgt ervoor dat uw boek extra stevig is aan de rugzijde en mooier open gaat. 

BESPREEK DE MOGELIJKHEDEN VAN HET INBINDEN

Tips voor het aanleveren

  • Houd altijd 2 cm vrij rondom het drukwerk van uw boek, zodat u voor een ideale uitgangssituatie voor het inbinden en snijden van uw drukwerk zorgt.

 

  • Een luxe uitstraling krijgt u al snel door te laten drukken op "offwhite" of crème papier van 120 gram.

 

  • Houd rekening met de looprichting van het papier. Papier buigt soepeler om indien de looprichting evenwijdig is aan de rugzijde van het boek.